Cine suntem

Viziunea noastra

Drumul spre succes E MEREU IN CONSTRUCTIE

Centrul de Proiectare Judetean Satu Mare

Reuneste si ofera clientilor sai expertiza completa in domeniul constructiilor. Suntem antreprenor general si putem sa realizam proiecte de orice amploare in domeniul constructiilor si lucrarilor publice, in toate fazele: de la consultanta pentru atragerea finantarii, pana la proiectarea, executia, expertizarea sau gestiunea bugetelor proiectului.


Centrul de Proiectare Judetean Satu Mare este o companie fondata de Ioana Vajda si Zsolt Zoltan Vajda in 2008. Numele companiei este o mostenire a uneia din cele mai respectabile institutii din domeniul furnizarii de servicii si proiectarii in constructii. Ne-am propus sa reanimam spiritul vechiului Centru de Proiectare ridicandu-ne la standardele de profesionalism si calitate pe care acesta le-a cunoscut in existenta sa. Tintim mereu spre proiecte de mare complexitate pentru a demonstra excelenta.

Centrul de Proiectare Judetean Satu Mare are cateva zeci de angajati si o paleta larga si completa de colaboratori si specialisti: verificatori tehnici si experti tehnici in toate domeniile si specialitatile, responsabili tehnici cu executia si diriginti de santier in toate domeniile, inspectori in siguranta si sanatatea in munca, auditori energetici, arhitecti, ingineri structuristi, hidrologi, hidrotehnici, drumuri, instalatii pentru constructii, geotehnicieni, economisti, juristi. Suntem recunoscuti in regiune ca un partener stabil, prompt, complet si echilibrat.ro_RORomanian