Ce facem

Antreprenor general, proiectant

si

Consultant complet in constructii

Drumul spre succes E MEREU IN CONSTRUCTIE

CONSULTANTA
SI ASISTENTA
TEHNICA

Furnizam asistenta tehnica pe perioada desfasurarii lucrarilor. Realizam cu specialisti autorizati serviciile de supraveghere a lucrarilor prin diriginti de santier. Oferim si servicii de management in derularea investitiilor.


Asiguram consultanta si management in domeniul finantarilor interne si externe. Abordam toate aspectele tehnice, economice si juridice in domeniul constructiilor. Avem rata maxima de absorbtie si de utilizare cu succes a investitiilor publice si private.

PROIECTE DIN FONDURI
EUROPENE
NATIONALE SI
PRIVATEPROIECTARE SI AUDIT

Acoperim toate fazele de proiectare, de la studii de prefezabilitate, de fezabilitate, documentatii de avizare a lucrarilor de interventii, pana la proiecte tehnice si detalii de executie. Intocmim si furnizam studii si audituri in domeniul eficientei energetice si termoviziunii.Investitiile complexe de tipul proiectare-executie au fost si sunt gestionate corect si cu mare atentie. Avem experienta lucrarilor complexe in antrepriza completa si armonizata.

PROIECTARE
SI EXECUTIELUCRARI
DE EXECUTIE

Putem realiza materializarea fizica a investitiilor, prin surse proprii si parteneriate de specialitate.Pentru etapele de realizare si finalizare ale studiilor, proiectelor tehnice si detaliilor de executie, asiguram experti si verificatori tehnici atestati in toate domeniile impuse de legislatia in vigoare.

EXPERTIZE
SI VERIFICARI
TEHNICE


ro_RORomanian